Jste zde: unipetrolrpa.cz > CZ > Média > Tiskové zprávy > Prodloužení odstavení etylenové jednotky v Chemparku z preventivních důvodů
velikost písmen:AAA

Prodloužení odstavení etylenové jednotky v Chemparku z preventivních důvodů

27-02-2017

Informujeme, že etylenová jednotka v Litvínově, která byla z důvodů údržby odstavena, bude opětovně uvedena do provozu v horizontu následujících dvou týdnů ode dne vydání tohoto oznámení.

Bezpečné provozování všech našich výrobních zařízení je pro nás absolutní prioritou, proto jsme na základě nálezů v rámci našeho programu standardní inspekce rozhodli o realizaci preventivní výměny části potrubí, jež nebyla zasažena mimořádnou událostí v srpnu 2015, a tak se na ní nevztahovaly rekonstrukční práce provedené v uplynulém roce.

Za případné nepříjemnosti se společnost Unipetrol obyvatelům okolních měst a obcí omlouvá. Podrobnější informace pro veřejnost jsou průběžně aktualizovány na webových stránkách Ekologického centra Most: www.ecmost.cz v sekci Dění v průmyslu.