Jste zde: unipetrolrpa.cz > CZ/  Média/  Tiskové zprávy/  Ukončení odstávky etylenové jednotky v Chemparku
Velikost textu:  A AA
Ukončení odstávky etylenové jednotky v Chemparku

13-03-2017

​Dovolujeme si vás informovat, že etylenová jednotka v Litvínově, která byla odstavena z důvodů údržby, byla v pátek 10. března 2017 uvedena zpět do provozu. Najíždění jednotky bylo doprovázeno hlukovými a světelnými efekty, za což se společnost Unipetrol ještě jednou omlouvá.

Během odstávky proběhla preventivní výměna části potrubí, jež nebyla zasažena mimořádnou událostí v srpnu 2015, a tak se na ní nevztahovaly rekonstrukční práce provedené v uplynulém roce. K tomuto kroku jsme přistoupili na základě nálezů v rámci našeho programu standardní inspekce, neboť bezpečné provozování všech našich výrobních zařízení je pro nás absolutní prioritou.

Podrobnější informace o průběhu odstávky naleznete na webových stránkách Ekologického centra Most: www.ecmost.cz vpravo v sekci Dění v průmyslu.

Značky Skupiny UNIPETROL